Kære IVÆKST-bruger

Mange af vores brugere er interesserede i at blive mere synlige på nettet og bruge online redskaber til at få flere kunder i butikken. Google AdWords er et af de værktøjer IVÆKST ofte fremhæver, der kan hjælpe dig til at få flere besøgende på din virksomheds hjemmeside.

Uanset om du sælger el-montage i Herning eller hjemmestrikkede handsker fra en netbutik, fortjener din virksomhed at få kunder. Det er ligegyldigt, om din virksomhed er lille eller stor, eller om du vil have kunder fra nabolaget eller hele verden – annoncering på Google er for alle. Du vælger selv, hvor meget du vil bruge på annoncering og de er synlige for brugere på regional, national eller international plan.

IVÆKST har netop startet en kampagne sammen med Google, hvor IVÆKST-brugere, der ikke allerede har en AdWords konto kan få 750 kr. til at annoncere med Google AdWords. Så kan du komme godt i gang med at få flere besøgende på din side, og i sidste ende mere profit på bundlinjen.

Kampagnen kører til og med 30. juni 2012.

Læs mere om Google AdWords og få dine 750 kr. til annoncering her

Googles AdWords-specialister står klar til at hjælpe dig i gang gratis med dine annoncer. Teamet er specialiseret i at yde ekspertbistand til små og mellemstore virksomheder som din. Du kan ringe på 32711678 fra mandag til fredag fra 9.00-18.00. Tjenesten er gratis.

Du kan også selv starte din første kampagne ved at logge ind på www.google.dk/adwords

Hvis du ønsker at læse mere om Google AdWords kan du se introduktionsvideoer på www.youtube.com/user/googledenmark og adwords.google.dk/support for at komme godt i gang

Man skal være IVÆKST-bruger for at kunne benytte sig af tilbuddet, men du er velkommen til at advisere dit netværk af andre mindre virksomhedsejere om kampagnen.

Vilkår og betingelser

N.B. Det ovenstående telefonnummer er et nummer specielt beregnet til at hjælpe dig med at oprette din nye AdWords-konto. Hvis du har brug for hjælp med din eksisterende adwords-kampage kan du finde den på adwords.google.dk/support.

* Tilbuddet om det gratis annoncegavekort på 750 kr. gælder indtil den 30. juni 2012 Kampagnekoden kan kun bruges til nye AdWords-konti, som ikke er ældre end 14 dage. Gavekortet kan indløses som AdWords-annoncering, og der gives kun én kampagnekode pr. kunde. De fulde betingelser for brug af annoncegavekortet kan findes på www.google.dk/intl/da/adwords/coupons/terms.html

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.