Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:

Send en mail til hotlinen:

Kom først i køen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle vores gratis aktiviteter direkte i din inbox.

Persondatapolitik - om hvordan IVÆKST indsamler, beskytter og anvender personoplysninger

Persondatapolitik vedrører hemmeligholdelse af personoplysninger på www.ivaekst.dk.

Formål

Formålet med IVÆKST"s persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. IVÆKST respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online på www.ivaekst.dk, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Det er IVÆKST"s målsætning at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvorfra disse oplysninger indsamles, videregives eller opbevares (andre lande, samarbejdspartnere, o.l.).

Personlige oplysninger dækker her alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

Hvis du ønsker indsigt i de personoplysninger, du har registreret på ivaekst.dk, er du altid velkommen til at rette henvendelse til Erik Lautrup-Larsen, erik@ivaekst.dk.

Hvilke personoplysninger indsamler IVÆKST?

IVÆKST har brug for visse personoplysninger for at kunne levere nyheder, bestillinger og øvrige tjenester til slutbrugerne samt for at kunne behandle spørgsmål til IVÆKST eller en af de øvrige virksomheder bag IVÆKST.

IVÆKST forpligter sig til kun at indsamle de personoplysninger som er nødvendige (f.eks. e-mailadresse eller virksomhedsadresse) for at levere en ydelse. Personoplysninger slettes helt, såfremt en bruger framelder sig omtalte tjenester. IVÆKST indsamler aldrig supplerende oplysninger fra tredjemand vedrørende slutbrugerne.

Hvem videregiver IVÆKST personoplysninger til?

IVÆKST og virksomhederne bag IVÆKST (Google, Ase og Dansk Iværksætter Forening)  benytter personoplysninger til at kontakte dig med relevant opfølgning (fx serviceopkald til kursusdeltagelse samt opfølgning på deltagelse) og særlige tilbud, når du har givet tilladelse til det. Vi videregiver aldrig personoplysninger til tredjemand. 

Hvordan indsamler IVÆKST personoplysninger?

Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med bestilling af en tjeneste, anvender hjemmesiden cookies. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Den anvendte cookie identificerer ikke den enkelte bruger, men derimod brugerens datamaskine.

Det sker for at forbedre sidens service, f.eks. husker abonnementssystemet på www.ivaekst.dk din e-mail-adresse, når du som abonnent ønsker at logge på igen. Brugen af cookies kompromitterer ikke din sikkerhed ved at anvende hjemmesiden. Cookies gemmes maksimalt 31 dage, herefter slettes de automatisk. Hvis du ikke ønsker, at IVÆKST identificerer din datamaskine ved hjælp af cookies, kan du slå brugen af cookies fra i din browser. For hvert besøg på hjemmesiden - uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie - registrerer IVÆKST brugerens type af browser, styresystemet, værten (host) og URL sammen med oplysning om de sider, der ønskes adgang til. Disse data bliver brugt i et samlet og anonymt skema for statistisk analyse om den generelle brug af hjemmesiden.

Vedrørende Ad Servers

IVÆKST har ingen aftaler eller partnerskaber med noget reklameserverfirma.

Sikker kommunikation til IVÆKST

Vær opmærksom på, at brugen af normale formularer på ivaekst.dk ikke sendes krypteret. Hvis din forespørgsel eller bestilling indeholder oplysninger om forhold, som, du mener, skal beskyttes, bør du rette henvendelse per telefon eller personligt.

 

IVÆKST partner Ase:

Betingelser

·         ASE koncernen består pt. af Arbejdsløshedskassen ASE (CVR-nr.: 59568116), Foreningen ASE Selvstændige (CVR-nr.: 34566070), Ase Lønmodtager (CVR-nr.: 32951023) og JOBFAS MEDIA ApS (CVR-nr.: 35513892).

·         ASE og ASE koncernens selskaber har fokus på at give mulighed for, at personer og virksomheder får mulighed for at realisere deres potentiale på arbejdsmarkedet. Som led i dette formidler ASE og ASE koncernens selskaber tilbud, der kan understøtte dette. Derfor indgår ASE aftaler med samarbejdspartnere, der har relevante tilbud og det er udover ASE koncernen dem, du frivilligt samtykker til at høre mere fra.

·         Tilbuddene omfatter forsikringer, medietilbud, markedsføring, annoncering, administrationssystemer, revision og løn, juridisk bistand, kurser, rådgivning i virksomhedsdrift og deltagelse i indkøbsforeninger. Der kan ske ændringer i de selskaber, der omfattes af dette, idet ASE jævnligt tilføjer nye partnere i porteføljen for at sikre de bedste tilbud til markedet. Når der sker ændringer, giver vi dig, og du kan samtykke til også at blive kontaktet af de nye samarbejdspartnere. 

Behandling af persondata

·         Vi overholder de gældende bestemmelser i markedsføringsloven og persondataloven. Det betyder, at du ved at svare ”ja tak” samtykker til at vi eller vores samarbejdspartnere kan kontakte dig, og at dine kontaktoplysninger bliver videregivet med henblik på markedsføring pr. telefon, sms og e-mail. Når vi kontakter dig, giver vi dig samtidig med nogle oplysninger om, hvordan du let kan frabede dig yderligere informationer.

·         Vi registrerer udelukkende dit navn, e-mail, erhverv, adresse, telefonnummer og eventuelle særlige interesseområder med det formål at kunne orientere dig om tilbud som beskrevet. Vi anvender udelukkende dine oplysninger til at kontakte dig pr. mail, telefonisk eller pr. sms. Oplysningerne opbevares af virksomheden JOBFAS MEDIA ApS og kan videregives til ASE koncernens selskaber og de virksomheder, der har produkter, du har accepteret at få information om.

·         Alle de oplysninger, du giver os, opbevares fortroligt og sikkert her hos os. Vi anvender sædvanlige databehandlere, som vi har sikret, alle er beliggende indenfor EU, og som sikrer den samme sikkerhed omkring dine data, som vi gør. Al persondata, der kan henføres til dig slettes hvis du beder om det eller senest et år efter, at du har afgivet dit samtykke til os. Vi vil også anonymiserer nogle data og bruge til statistik, men det gør vi sådan at du og dine oplysninger aldrig vil kunne genkendes.

·         Hvis du har nogen spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysninger, så er du altid velkommen til at kontakte os på salg@ase.dk. Samme sted kan du rette henvendelse til, hvis du vil have indsigt i de oplysninger, som vi har om dig, hvis du vil korrigere oplysninger, hvis du gerne vil have dine oplysninger slettet og du vil tage dit samtykke tilbage.

·         Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, så kan du klage til Datatilsynet, som du kan finder her: Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Sidst opdateret: 27-06-2018

I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her