Bloggen

Server-side tracking

Optimer Google Analytics med Server-side tracking: 3 ting du skal være opmærksom på

Tags: IT

Når du bruger server-side tracking til Google Analytics, er der nogle få, men meget vigtige ting, du skal huske på for at sikre, at du får de mest nøjagtige og brugbare data. Her er tre hurtige tips:

1. Korrekt konfiguration

  • Korrekt konfiguration er afgørende for at sikre, at dine data bliver indsamlet korrekt. Dette inkluderer opsætning af servermiljøet, implementering af den rigtige sporingskode på din server, og sikring af at alle dine websteder og applikationer er konfigureret til at sende data til serveren korrekt. En fejl her kan forårsage unøjagtige eller manglende data.

2. Vær opmærksom på persondatapolitikker

  • Server-side tracking indsamler ofte mere detaljerede og mere personlige data end client-side tracking. Det er derfor afgørende at sikre, at du overholder alle relevante privatlivs- og datapolitikker. Dette kan inkludere GDPR i Europa, CCPA i Californien og andre lignende regler og forskrifter globalt.

3. Kontroller og test regelmæssigt

  • Det er vigtigt at kontrollere og teste dine tracking-opsætninger regelmæssigt for at sikre, at de stadig fungerer korrekt. Dette kan omfatte at kontrollere for datatab, verificere at du modtager data fra alle dine kilder, og foretage testtransaktioner for at sikre, at dataene rapporteres korrekt.

Husk, korrekt server-side tracking kan give dig dybdegående indsigt i din online forretning og hjælpe dig med at træffe bedre, data-drevne beslutninger. Men det er kun så godt som din implementering og vedligeholdelse af det.

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Thomas Astrup

Managing Partner

Er du iværksætter med et blik for fremtiden? ESG – Environmental, Social, and Governance er nøglen til at låse potentialet op for din virksomhed i en verden, der kræver mere ansvarlighed.

Thomas Astrup

Managing Partner

Kom godt fra start med SEO til din nystartede virksomhed med disse 5 effektive tips. Lær at optimere dit website og øge din online synlighed ved hjælp af grundlæggende SEO-principper, der kan kickstarte din virksomheds vækst.
Thomas Astrup

Managing Partner

Tags:
IT
Læs mere om hvordan du kan få hjælp til implementering af din CDP på denne side
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.